Noutăți de ultimă oră

Protejează-ţi câinele de căpuşe!

Această mică insectă, de mărimea unui cap de ac de gămălie, poate produce mari probleme sănătăţii câinelui tău. În timp ce se ataşează de pielea animalului, pentru a-i suge sângele, se pot produce infecţii rezultate în urma muşcăturii de căpuşă.

Scapă-ţi animaluţul de purici!

Cea mai răspândită "boală" întâlnită la animale o reprezintă prezenţa puricilor. E ca şi cum animalele cu blană şi cu o temperatură a corpului ridicată reprezintă un magnet pentru astfel de paraziţi. Puricii nu atacă doar câinii sau pisicile adulte ci şi puii

Vaccinarea cainelui: obligatie sau moft?

Până să devină un membru atât de important al familiei, câinele nu avea parte de îngrijiri speciale. Cel puţin nu în concepţia oamenilor de la sate, care şi astăzi consideră patrupedul un fel de "bodyguard", imun la aproape orice.

Artrita la câini

Artrita canină poate avea un impact negativ asupra vieţii patrupedului dacă nu este tratată. Cartilajele din încheieturi încep să cedeze ceea ce înseamnă că animalul va trece prin dureri crunte. De aceea, câinii care sunt diagnosticaţi cu artrită întâmpină greutăţi în a duce o viaţă normală din cauza durerilor asociate cu această afecţiune.

100% Satisfacție

            Iti gasesti cumparator!

Anunturile tale:

             Modifica,Promoveaza,Sterge

Noutati

Afecţiunile stomacului şi a intestinelor

1. Voma este un act complex, în timpul căruia conţinutul stomacului şi uneori al intestinului subţire este eliminat prin esofag şi gură. Voma se face cu uşurinţă. Câinele ia o poziţie rigidă, cu capul întins şi cu ajutorul muşchilor stomacului execută o mişcare de dute-vino prin care se grăbeşte eliminarea.

Bolile pielii

Eczema este una dintre cele mai problematice afecţiuni ale pielii şi totodată foarte dificil de tratat. Apare frecvent la câini bătrâni şi mai rar la tineret.
Cauzele favorizante sunt multiple, de aceea cauza reală este greu de depistat. Starea rea de întreţinere, alimentaţia necorespunzătoare, afecţiuni hepatorenale, lipsa de mişcare, sunt numai câţiva dintre factorii cauzali.

Înregistrează-te

1Doar utilizatorii inregistrati pot adauga anuturi sau pot modifica si vedea statistici despre anunturile deja adaugate.

Adauga un anunt

2Adaugi anunturi GRATUIT,vezi statistici despre anunturile tale,creezi galerii foto cu animalutul tau

Ai uitat parola

3Pentru a recupera parola ai nevoie de adresade email folosita la inscriere.

Bichon maltez cu bichon havanez talie mica pret mi
Bichon MaltezBucureşti250 LEI
Cane Corso
Cane corsoBraşov400 LEI
CHOW CHOW albi si roscati;calitate de ex
Chow ChowBucureşti250 EURO
Vand catei bichon
Bichon MaltezDolj500 LEI
Vand pui Rasa Labrador
Labrador RetrieverTimiş100 EURO
Cane Corso rasa pura din parinti cu pedigree
Cane corsoBihor800 LEI

Pot sa-i dau oua fierte cainelui meu?

Intr-adevar, oul este plin de vitamine si minerale care sunt benefice in mentinerea functiilor organismului: vitamina A, vitamina B12 si B2, vitamina D, Iod, Seleniu, Zinc. Carotenoizii, luteina si zeaxantina previn aparitia cataractei si degenerarea maculara la cainii batrani. Iar cholina e foarte buna pentru dezvoltarea memoriei cainelui.

Nu ati precizat ce varsta sau ce talie are patrupedul. Se recomanda administrarea de oua fierte, intrucat albusul nefiert e greu de digerat. Puteti sa-i dati galbenusul crud, iar albusul sa-l fierbeti in mancarea lui. Daca aveti un caine mic, puteti sa-i dai 1-2 oua pe saptamana, 3-4 pentru un caine de talie medie si 6-7 oua unui caine de talie mare. Ratia e pe saptamana.

Anunturi noi

Catelusi Malamut de Alaska
Malamut de AlaskaVanzari200 EURO
Vand catei bichon
Bichon MaltezVanzari500 LEI
Buldog francez de vanzare
Bulldog FrancezVanzari350 EURO

Anunturi populare

Cane Corso rasa pura din parinti cu pedigree
Cane corsoVanzari800 LEI
Ciobanesc German catei
Ciobanesc germanVanzari600 LEI
Catelusa ciobanesc belgian malinois
Ciobanesc belgianVanzari550 LEI

Anunturi aleatoare

Vand bichon maltez
Bichon MaltezVanzari700 LEI
CHOW CHOW albi si roscati;calitate de ex
Chow ChowVanzari250 EURO
Vand pui Rasa Labrador
Labrador RetrieverVanzari100 EURO

 

   Increase your website traffic with Attracta.com